C/Montserrat, 3 Calldetenes
+34 686 13 13 08
Dill - Div: 10:00 - 13:00, 15:30 - 20:00

Equip Professional

Maria Dolors Salvans

Quiromassatge, Reflexoteràpia, Aromateràpia

Hola, sóc la Maria Dolors, fa més de 30 anys vaig començar la meva professió i vocació : Els massatges terapèutics i l’Estètica.
Tot va començar a Barcelona estudiant a l'escola Jean d'Estrées, on em vaig formar com esteticista. A partir d'aquí em vaig centrar en el massatge terapèutic i vaig formar-me com a quiromassatgista. Després vaig continuar estudiant dues tècniques més, com són l'aromateràpia i la reflexoteràpia.
Ara us explicaré aquestes tres tècniques:
- El Quiromassatge és una pràctica que té beneficis tant físics com psicològics en el nostre cos. Aquesta permet reduir les contractures musculars, així com altres alteracions múscul- esquelètiques, relaxant el sistema nerviós i estimulant la musculatura. Tot això, contribueix positivament al nostre estat de salut i ens proporciona benestar, relaxament i millora la qualitat del son. Paral·lelament, en ser una teràpia natural, no aporta cap afecte secundari. A canvi, la pràctica continuada d'aquesta teràpia, fomenta l'oxigenació de la sang i inhibeix l'estrès.
- L' Aromateràpia és una tècnica que es treballa amb un oli conductor i amb essències.
Les innombrables propietats de les essències actuen, primer, amb el sentit de l'olfacte i continuen gràcies al treball de les mans, alliberant tensions, contractures, inflamacions, la falta de circulació i el bloqueig. Tot allò que ens limita en el dia a dia.
- La Reflexoteràpia és una teràpia mil·lenària que complementa la medicina convencional.
Els seus beneficis són: relaxament, benestar, estimulació de l'energia vital, millora de la circulació sanguínia i limfàtica, equilibri en les transmissions nervioses, depuració de l'organisme de substàncies tòxiques, afavoriment de la respiració i la nutrició cel·lular, disminució de l'estrès, la tensió i l'ansietat, normalització de les funcions orgàniques, millora de l'activitat del sistema immune i disminució del dolor.
Per acabar us vull dir que vaig estudiant i fent reciclatges per poder ser més útil en la meva professió:
" reflexe de la persona que sóc ".
Cuidar-vos és el que em motiva per continuar.

Tractaments


Equip Professional


Dra. Karina Yaroshova
Medicina Estètica
Dr. Ribas
Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica
Rogelio Argueta
Cirurgia Capil·lar
Andres
Cirurgia Capil·lar
Marta Gil
Micropigmentació
Aina Rovira
Dietètica i Nutrició
Gemma Pujols
Psicòloga
Maria Dolors Salvans
Quiromassatge, Reflexoteràpia, Aromaterapia, Esteticista
Anna Paez
Fisioterapeuta
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació