C/Montserrat, 3 Calldetenes
+34 686 13 13 08
Dill - Div: 10:00 - 13:00, 15:30 - 20:00

APARATOLOGIA

Aparatologia Mèdic - Estètica:

DIATERMIA Ros’s

ESTÈTICA FACIAL

Efecte lífting.
Tractaments pro-aging.
Tractaments específics: rictus, línies marcades, doble mentó, flaccidesa d'oval, bosses d'ulls.

ESTÈTICA CORPORAL

Tonificació muscular.
Reafirmació dèrmica (postpart, postdietes)
Remodelació.
Anticel·lulítics.
WELLNESS

Alleugeriment de dolor en àlgies musculars o malestar provocat per inflamació.
Tractaments de relaxació.

Demanar Cita

PRESSOTERÀPIA

Produeix una activació de la circulació de tornada (venosa i limfàtica), estimulant la reabsorció de líquids intersticials i el drenatge d'aquests líquids cap als filtres orgànics.
Electro Beauty Sculpt és un dels aparells multifunció de pèrdua de pes més populars, i combina funcions com ara la dissolució del greix mitjançant infrarojos llunyans, drenatge limfàtic amb pressió d'aire, així com l'estimulació de baixa freqüència.
S'aplica calor mitjançant infrarojos llunyans després del massatge (per part de l'esteticista) i tot seguit comencen les operacions de drenatge limfàtic.
Per acabar, s'estimula a baixa freqüència per tensar la pell amb la finalitat d'aconseguir un resultat de pèrdua de greix i reducció de volum sistemàtic i exhaustiu.

Demanar Cita

AQUAFACIAL

El dispositiu únic per a tractaments facials, amb què podràs tractar tots els tipus de pell i textures de pell de forma eficaç i amb èxit.
A més de la neteja profunda intensiva amb el peeling aqua trifàsic, també podem tractar una gran varietat de tipus de pell amb radiofreqüència (1Mhz multipolar - 3+pol, 3-pol),lífting iònic i ultrasons.

Demanar Cita

MTC PISTOLA INJECTORA

MESOCARBOXYTHERAPY BY MESOESTETIC®
MTC inyector reuneix en un mateix equip dues tècniques complementàries:
Mesoteràpia i carboxiteràpia.
Gràcies a la combinació d'aquestes dues tècniques a la mateixa sessió o en sessions alternes, el terapeuta té a la seva disposició una eina completa per realitzar múltiples tractaments facials i corporals.

Demanar Cita

M PEN

ULTIMATE MICRONEEDLING BY MESOESTETIC®
M PEN [pro] és el nou dispositiu desenvolupat per aconseguir resultats espectaculars de manera segura i eficaç. El moviment del capçal és automàtic, constant i perpendicular a la pell, ajudant a recuperar-lo.
L'avenç definitiu al camp de la bioestimulació dermoepidèrmica.
La tècnica de microneedling incrementa de manera significativa el pas transdèrmic de principis actius. Es tracta d'una tècnica molt segura per a tot tipus de pells que es pot combinar amb altres tècniques medicoestètiques per proporcionar millors resultats.

Demanar Cita

Làser i radiofreqüència mèdica:

TRACTAMENTS AMB LÀSER I RADIOFREQÜÈNCIA

Amb l'extensa gamma d'equips d'última generació a la vostra disposició, làser LIGHTSHEER DUET, Làser de díode de LUMENIS, i radiofreqüència ACCENT Radiofreqüència d'Ànima Lasers.
Tractaments que oferim:

DEPILACIÓ LÀSER

Depilació permanent dels cabells.

REJOVENIMENT

Proporciona a cara i cos un efecte lífting.

CUPEROSI, ARANYES VASCULARS I VARIS

Disminució dels capil·lars aparents.

CEL·LULITS I COMPLEMENT A LA LIPOESCULTURA

Redueix el volum i millora laspecte de la pell de taronja.

REAFIRMACIÓ CORPORAL I FLACIDESA

Tensa, tonifica i reafirma la pell.

TAQUES

Eliminació de taques senils i solars a mans i cara.

Demanar Cita

LPG:

LPG Alliance® és una tècnica mèdica 100% natural, no invasiva i no agressiva. A través d'aquesta nova tecnologia basada en la mecanobiologia s'aconsegueix una estimulació mecànica de la pell que permet reactivar el mecanisme de les cèl·lules.
Què és el LPG i per a què serveix?

LPG és una tècnica cosmètica dirigida a reduir la cel·lulitis amb un aparell que mitjançant un massatge sobre la pell permet remoure els teixits i estimular la circulació venosa i limfàtica. Aquest moviment aconsegueix eliminar el greix acumulat, perdre volum, tractar la cel·lulitis, exfoliar, hidratar i tonificar la pell.

Demanar Cita

Càmera Diagnòstic Avançada:

Què és Mirrorpro?
Smart Mirror Pro és un dels equips de diagnòstic de pell més avançat del món.
És capaç de captar imatges, fer una anàlisi de pell d'alta precisió i recomanar productes; de manera que funciona com tres en un.
Adopta la tecnologia d'imatges espectrals RGB, UV i PL.
Es combina la intel·ligència artificial amb l'estudi d'imatges, gràcies a la qual cosa es realitza un estudi eficient de la pell en només 15 segons.

Demanar Cita

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació