C/Montserrat, 3 Calldetenes
+34 686 13 13 08
Dill - Div: 10:00 - 13:00, 15:30 - 20:00

ONAMA CLÍNIC

Onama Clinic neix amb un desig clar i primordial: ajudar a qui necessiti millorar la seva salut i imatge, trobant solucions efectives en la medicina estètica.
Oferint una gran varietat d’especialitats, podràs trobar el tractament que millor s’adapti a tu i a les teves necessitats. A Calldetenes (Osona), gaudiràs de 145m2 dissenyats amb molt detall perquè desconnectis del bullici de la rutina i aconsegueixis descansar, regalant-te un temps valuós cap a la teva cura personal.
La cara, el mirall de l’ànima: la voluntat del nostre centre és que cada pacient se senti bé de manera integral, procurant que el benestar emocional quedi reflectit en la seva bellesa exterior.

Qui es troba darrere d’Onama Clinic?

La Sílvia Auladell, infermera des de fa 12 anys (número de col·legiada 56040), és la impulsora d’Onama Clinic. Els seus fills Ona i Martí són la seva enorme font d’inspiració, tal com es demostra en el nom del nostre centre. Motivada per una gran passió vers la bellesa (des de ben jove, mostrava enorme interès per sentir-se bé), va desenvolupar la seva carrera professional a l’àrea de la infermeria estètica. I gràcies a una dilatada i constant formació (màster en urgències, instrumentista de quiròfan i estètica, experta en dermoestètica i Biologique Recherche, a més de seguir diferents cursos per especialitzar-se com a facialista), és coneixedora de les tècniques més innovadores en el seu àmbit de treball, aconseguint amb elles realçar l’esplendor des de la naturalitat.
Per a la Sílvia, no hi ha satisfacció més gran que la d’acompanyar en el creixement del benestar dels qui l’envolten.

Metodologia

A Onama Clinic treballem amb la metodologia de tractament Biologique Recherche, basada en la personalització, distribuïda en 3 fases fonamentals

Fase de diagnòstic: valoració de l’estat actual de la pell, realitzant un diagnòstic dermocosmètic complet, mitjançant una avaluació visual i un qüestionari.

Fase d’iniciació: preparació i neteja de la pell a partir de l’ajuda d’un massatge profund per emprar, a continuació, la loció P50, a més de l’aplicació d’una mascareta.

Fase de tractament: ús dels productes de major concentració de principis actius amb l’objectiu d’equilibrar, hidratar i revitalitzar l’epidermis.

Diagnòstic Facial

Cada persona és única, cada tractament també: per poder escollir un tractament adequat i totalment personalitzat, és molt important concertar una primera visita amb la finalitat de diagnosticar el punt de partida en què ens trobem. La seva durada aproximada és de 30-45 minuts, portant-se a terme presencialment.
El preu de la valoració integral de la pell (30€) serà descomptat de l’import de tractaments o productes adquirits posteriorment. Amb la nostra dedicació pretenem que et trobis bé al llarg de tot el procés de cura, guiant-te conscientment i compartint pautes a seguir dins i fora del centre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació